FÖRRÄTTER
VARMRÄTTER
DESSERTER
GREKENS MENYER
Menu FÖRRÄTTER

 FÖRRÄTTER

 Pita

Pitabröd 48:-

 Psomi me skordo

Vitlöksbröd 48:-

 Dolmadakia

Vinbladsdolmar fyllda med ris och kryddor 88:-

 Taramosalata

Fiskromsdipp 76:-

 Tsatsiki

Yoghurtdipp med riven gurka och vitlök 76:-

 Tomatosalata

Tomatsallad med lök och olivolja 83:-

 Elies

Svarta grekiska oliver 65:-

 Feta

Grekisk fårost med tomat och oliver 87:-

 Melitzanosalata

Krämig auberginedipp 76:-

 Gigantes

Ugnsbakade stora vita bönor 94:-

 Manitaria me skordo

Vitlöksfrästa champinjoner 98:-

 Choriatiki salata

Liten grekisk bondsallad 98:-

 Kopanisti

Välkryddad fåroströra 77:-

 Melitzanes

Aubergineskivor stekta i olivolja med tsatsiki 90:-

 Halloumi saganaki

Grillad cypriotisk fårost med tomat och citron 98:-

 Kefalotiri saganaki

Stekt lagrad grekisk ost, serverad med tomat och citron 105:-

 Kall pikilia

Stor tallrik med tsatsiki, aubergindipp, fiskromsdipp, feta, vinbladsdolmar, kopanisti och stora vita bönor 208:-

 Boujourdi

Tre sorters ostar (välj mellan stark eller mild smak) Ugnsgratinerade med jalapenjopeppar, körsbärstomater, vitlök och olivolja 129:-